torsdag 9 maj 2013

9.5.2011

Finaste


För exakt två år sen satt vi på min säng i mitt rum och pratade när han pussade mig. Gissa hurudana fjärilar som susade i magen. Idag har de fjärilarna susat lika mycket. Idag har det varit du och jag i två år, och jag kunde inte vara lyckligare just nu. Morgonen spenderades med sänghäng och skitgott morgonmål till 2 på dagen. Åkte snabi och träna och kom sedan hem för att fa ut och longboarda med Elis och jacce. Whats'up med vädre idag? Har varit mega hett, men ändå inte helsol, och dessutom mega fuktig luft. Vi longboarda till stranden och satt där och pratade en stund, exakt som förra året just denna dag. Hoppade sedan i snabb dusch och fixade mig, för att sedan åka till stan med sötnosen. Vi åt heaven-nachoplate på Cantina West med extra guacamole (hehe fäti) och hade det näjs. När vi kom hem var vi mätta och nöjda och har nu härjat de senaste två timmarna nonstop. Ingen kan få mig att skratta som du min tokis elis!

Fick helt galet fina gåvor, en scrapbook med massor roliga och söta texter om vår relationship och massor bilder. Fick dessutom ett så megafint Efva Attling halsband, som jag dreglat på jätte länge nu. Det är så perfekt simpelt och fint att jag håller på o döö av finhet. hihi blev så mega glad! Mina gåvor till pojken bestod av bl.a ett par solglasögon jag beställt från ebay, och en piknik korg med allt möjligt gott i, presenten var alltså att jag bjuder honom nån dag under våren/sommarn på bamse-stor piknik med massor gött. Allt innehåll kan han alltså snaska redan nu, vi ska alltså int äta 1månad gammal popcorn sen när vi går på riktiga piknicken om det var det någon trodde. 

Smailar fortfarande, när jag tänker på hur perfekt dag jag haft. Det gör inget fast jag har skoldag från 8-4 imorgon, för allt känns lätt som en plätt just nu. Har dessutom spanska prueba de verbos irregulares imorgon men det tänker jag skita i. För nu är jag så lycklig. hihi nati pusi smaski smaski

2 kommentarer: