söndag 9 juni 2013

Världens gosigaste veckoslut


MIN POJKE!

Hemma från ett ljuvligt veckoslut på lande. Första gången för i år men definitivt inte den sista. Det var så skönt, och vädret var ju det perfektaste man kan önska sig. Vi har simmat, jag t.o.m hoppade huvve före (yay go me), solat alldeles för mycket, (vi såg ut som junttiga finska turister i thailand pga vår bränna) , ätit grillmat, ätit massor choko, blåsit mega såpbubblor, börjat kolla på The walking dead, busat med kusinerna och bara tagit det lugnt.  Vi åkte till lande med papis båt och oi sån sommarfiilis det var att vara på havet. Kan nog lugnt säga att Finlands skärgård är bland de finaste landskapen som finns. Första gången på väldigt länge (eller nånsin?) vi var på landet utan mamma, och visst kändes det annorlunda men vi klarade oss hur bra som helst! Senare på kvällen tittade vi på guinness world records program och där var det en japan som slog rekordet i hur många par kalsaren han kunde sätta på sej. Han slog rekordet, 231 par kalsaren! Halva japan satt i publiken och hurrade så glatt på den duktige kalsipp-japanen när han var klar.  Sen var det också en gris som slog rekord i simhopp. Ibland blir man lite rädd över vad människor på denna jord gör på sin fritid. 


Igår nångång vid ett tiden på natten ville vi gå ut och titta på stjärnorna utan att myggorna biter ihjäl oss. Vi tog två täcken och en dyna och hoppade i fatboy-hängmattan. Där låg vi och myste (mös..?) och lyssnade på tystnaden runt omkring oss. Inte en vindpust och inga myggor alls. Vi pratade om allt möjligt ditt och dattfnatt och somnade sedan mitt i allt. Vi vaknade småpanik slagna en stund senare och bestämde oss för att gå och sova in istället. Skulle nog egentligen ha velat bli där och tuti, det var det gosigaste nånsin!! Att få ligga där, omringad av täcken och dynor, på Elis bröstkorg var det bästa under hela veckoslutet. Han är så fin, min Elis. 

Där var typ mitt veckoslut i ett nötskal. Imorgon är det back to reality, skall börja barnvakta en 1,5 åring och en 3 åring... Blir intressant. Jag är jättenervös, har aldrig ens bytt en blöja förut!! Wish me luck peeps!

2 kommentarer:

  1. panda din kropp e så bangin som en kropp kan blliiiii!!!!

    sissi

    SvaraRadera