torsdag 27 juni 2013

snodde den av syrran

Var kommer du att tillbringa din sommar?
Juni har jag spenderat i Gäddvik pga jobb, men har också hunnit vara på lande två veckoslut. Juli är jag inte i esbo knappt alls, reser nämligen på söndag till Rhodos med bestie (umzumzumz) och så är jag resten av juli i skärgården. I augusti åker familjen och jag till Kos och sedan börjar skolan. snyftens
Har du några sommar-måsten?
Get brown as poop
Alla har någon favoritdel med sommarmånaderna, vad är din?
Midsommarn är nog en av sommarns höjdpunkter för mig, men har inte någon speciell del egentligen, den kommer när den kommer, hela sommarn är ju så perfeeekt!
Kommer du att jobba under sommaren, eller kommer du att ha semester?
Har jobbat som barnvakt hela juni, men imorgon är det min sista jobbdag, sen är de loma!!!!!!!!
Festivalplaner?
näj
Kommer du att göra någon resa?
På söndag till rhodos och festa med bestie med resten av skandinavien, i augusti till världens lyxliv på Kos med familjen
Bästa platsen att ta ett dopp på?
På lande från vår brygga! 
Vad är den, enligt dig, bästa grillmaten?
Halloumi, grillade grönsaker och ribs! 
Några inplanerade dagsutflykter?
Har sparat ihop pengar för benji jump i sommar, men vet inte ännu när det blir av, och sen har jag inte riktigt något annat planerat, försöker att inte planera för mycket. 
Var är det störst sannolikhet att man hittar dig en solig sommarkväll?
I Esbo vid någon strand eller på nåns bakgård, I skärgården på klippor eller ute på någon brygga
Vad är din favoritglass och varifrån köper du den helst?
Glass-addicted som jag är så är det jättesvårt att säga.. Pirkkas jugurttijäätelö (med 0.7 % jugurtpulver :D) är to die for, men ben&jerry's är nog hard to beat dom också, oi gud vaniljglass med krossad daim och dominokex är ju så jäkla gott det oxo.. oi the list goes on
Har du någon inplanerad sommarlektyr?
Emmi hade skrivit något om böcker i den här frågan men jag vet fortfarande inte vad lektyr betyder och är för lat för att googla det. 
Kommer du att göra något den här sommaren, som du inte gjort tidigare?
Vara utomlands en hel vecka ensam med en kompis, reste ju förra året egentligen "ensam" till USA men det var inte riktigt samma grej.. 
Hur ser din ultimata sommardag ut?
Vakna i vettig tid så man inte får ångest att hela dagen har susat iväg. Äta ett stort saftigt morgonmål ute på terrassen i bara pjamas och sedan smörja in sig i solkräm och träffa kompisar. Chilla på stranden/lande, lyssna på musik och svettas som en minigris. Kanske åka till Himaskär och steka på de kokheta klipporna, åka och köpa glass i stora lass. På kvällen festa ute någonstans med kompisarna och natten slutar med gossip&deeptalk med flickorna. Option two för kvällen skulle vara att sitta på klipporna på landet med alla kusiner + pojkvän och lyssna när Pite&Emmi&Buti sjunger och spelar. 

1 kommentar:

  1. aj vill du int sitta och lyssna på mig och sjunga? Otacksam skit

    sissi

    SvaraRadera