måndag 10 juni 2013

22.48


Några fula bilder på mig och min prins från förra veckan

Go'kväll peep(s). Första jobbdagen hos den nya barnvaktsfamiljen är över och det gick fint som fisken. Flickorna är ursöta och före jag kom in så hörde jag ena flickan säga bakom dörren "Nu e de vel amanda som kommer, kommer amanda nu??" Det bidrog säkert till dagens goda humör och efter jobbet drog jag in till stan med besties. Vi gick runt på Sandviks torg och jag fyndade en fin klocka och en ring som nog var ett ganska onödigt köp, men what the hell, jag prutade och fick den för en euro. Vi promenerade längs Fredan och gick in i varannan butik och café och beundrade alla ljuvliga butiker. Man strosar alldeles för sällan i de kvarteren, jag måste fan sluta hänga i bara kampen-stocka-espen området. Vi förälskade oss i ett litet café med söta engelska café-pojkar och goda bagels och promenerade sedan ner till havet. Blev faktiskt överraskad över hur många släktingar som äger butiker/restauranger inom ett så litet område XD
Latheten tog över oss och vi tog buss tillbaka till centrum. Där satt vi i solen någon stund och gick sedan och spanade efter reafynd på bikbok. Hittade tyvärr inget, men plånboken tackar. Superkiva dag!

Har dessutom småförälskat mig i denna låt. Har lyssnat på den i några veckor nu och den är bara en såndän löjligt bra feel-good låt som får en att smilea. Nu skall jag njuta av att jag redan ligger i sängen, och klockan inte ens 11 ännu. Ha det gött. 

5 kommentarer:

 1. Vad heter dendär cafén? :D

  SvaraRadera
 2. Brooklyn café tror jag det heter :)

  SvaraRadera
 3. Alltså förlåt att jag stör hela tiden men jag blir så amazed av hur vacker du e!! Du bara strålar  sissipissiagain

  SvaraRadera
 4. alltså ja va seriös,talar om 3dje bilden! XD men ja menar annars överlag liksom

  SvaraRadera
 5. hahahaha awwww du e så söt!! ja blir så glad av dina kommentarer cuz!!!

  SvaraRadera