tisdag 4 december 2012

4/12/21012
Hej flickor och pojkar! Har haft absolut noll inspis att skriva något kul och det har också synats på bloggiskorvisen... Veckorna rullar på och YAIKS det är redan 4 December! Ganska crazykokkofjolla. Ibland känns det som om jag inte riktigt hinner med... Min Elistokis har födis den 22 och jul är det ju den 24, så kombinerad födis+jul gav jag honom en julkalender. Massor fina lådor och kuvert i olika färger med skojjiga små saker i. Hittils har han fått tikkare, smurfstickor, och ett IQ spel. Imorgon kommer det mera roligheter. Tihihi. Han blev otroligt glad så det var iallafall en lyckad gåva! 

Imorgon är det onsdag och vi firar självständighetsdagen i skolan. Vi skall uppträda med ett gäng med två sånger och jag är lite små-nervös. Men jag är nog ennu mera nervös över att Hamppe, syrran och jag skall sjunga i julkyrkan, käääk! (thank god e de Swedish House Mafias keikka samma kväll så ingen kommer säkert o komma till kyrkan)

Bilderna ni ser ovan är från Norrmark, ett släktställe vi har nära Björneborg. Där spenderade jag mitt veckoslut med mami, papi och syrran och min korvhundvoffsivofs. (Som hade så "ont i fötterna" så vi måste bära henne omkring ute som en liten baby, oh looooord) Veckosluten på Norrmark består mestadels bara av att ta det lugnt och ÄTA, så OMG sån food-koma jag hade där. Men oisan goisan så gott de e! Annors så promenerade vi runt, planerade inredning i vårt nya hus där (MITT RUM E SÅ FINT!!!!!!), titta på teve och gick i bastu. Helt jätte skönt veckoslut. Hade ingen fiilis och festa så det var helt perfekt weekend för mig. Det blir riktigt crash bang boom på Konventen sen! Bara jag skulle hitta på vad jag skall klä på mig... Åjnej nu fick jag ångest. Måste hitta på nåt bra, fort!

Nu ha ja haft skriveri-diarré så kanske det är bäst att jag slutar skriva nu... pussi pussi (pussy, hhehehehe ja e snuski) UJ OKEJ HEJDÅ

3 kommentarer:

  1. Ja kommer ti kyrkan don't worry ;) nä men de gå no bra !

    SvaraRadera
  2. näääjjj jenkkiii xD ja ha ju berätta om de i chatten?:D anyway, de blir som ett landeställe:) o Dannne wohooooo!!!

    SvaraRadera