lördag 26 januari 2013

Mitt liv rullar på som en trög mask

 
 Bildbriiist igen, Bilden e på anni, sissi o mig förra veckoslutet

Alltså är det månne nån ens som läser min blogg? jag börja fundera på det o tänkte hu nolo de sku va om man skriver om allt möjligt o sen läser absolut ingen den?! haha hej mamma, ja vet iaf att jag har en trogen läsare!


Ikväll var jag på Morrisons med mina fina flickor. Vi åt alla gott o maten kom supersnabbt. Ändå så var det riktigt bajs för vi blev "utslängda" ur restaurangen genast efter att vi betalat räkningen fast vi skulle ha velat sitta kvar o preppla strunt i någon timme ännu. Servitören sa lixom genast bara, "hyvää illanjatkoa". O sen typ ville han att vi sku dra åt rumpan eftersom ett nytt 6-personers sällskap stod vid dörren och väntade på ett bord, eller mer exakt.. VÅRT bord. Så snopet nog är jag redan hemma nu och klockan tickar just 10. Så lame! Dessutom så finns de ju inga cafér eller nåt sånt man kan gå till efteråt här i underbara Finland, o inte kommer vi ju in i någo barer utan papper så då blir väl det svåra valet mellan Mäkken o hem och då går ja nog hellre hem istället... 

Vad har annat hänt? Jag har pluggat, och försökt hinna tappert med alla Deadlines och jobbiga förhör.. Det värsta är att provveckan inte ens börjat ännu. Nu gäller det att hålla huvve kallt och hjärnan cool. haha poeten pratar. Första provet på måndag är historia och jag har ca 20 sidor kvar av boken så inte så illa! Jag tänker få bra i alla prov! Det har jag bestämt! Nästa vecka har vi 3 gammeldansövningar, så det börjar verkligen närma sej!! Har beställt spraytan, får se hur det blir! Vill absolut inte se ut som en oompaloompa, crap vad gör jag om det blir så!?!??!, sen så har jag fått hem min klänning och allt är klart med festlokalen till efterfesten. Jag är så exciteeed!
Tyvärr får ni inga bilder, eftersom min baby är på reparation. Något fel med connectionen mellan objektiv och kameran... murrr. Nå, huvudsaken är att jag får den med mig till Alperna om några veckor! 

Ha det fint finisar, om ni nu finns där nånstans! höhö

7 kommentarer:

 1. jaaaag läser 8) :D jag är kristina_angel

  SvaraRadera
 2. meeee2 honey ahhaahahah jag har alltid samma känsla!

  SvaraRadera
 3. Ja e trogen läsare!:D har samma problem på min bloggis
  H. Soffi

  SvaraRadera
 4. me too, im here every day ;) hahahahahha oompaluumpa XD skratta så mycke! men spraytan blir nog bra! iaf blev de ti mej! men sne nä den dä gumman ha spraya så får du va där en stund ensam så de ska torka, å ja hade iaf en spegel var ja kunde sen kolla hu de börja se ut! att om du tycker de ser fläckit ut så säg när den dä typen kommer på nytt så sprya dom dit var de e fläckit å så :) men ta in för brun!

  SvaraRadera
 5. i'm reaading :))! h. tokiis

  SvaraRadera