söndag 13 januari 2013

finaste i min värld


Jag vet att många kommer o tycka jag är världens största junt, o säga att ja skryter o blabla, anyways haters gonna hate hehe puspus :) Men jag är så kär, och det är så ljuvligt! Inget speciellt har hänt, vi har ingen årsdag eller något. Men efter ett år o ca 8 månader så är jag ännu lika tokigt kär som jag var i början. Elis är så fin, och gör alltid min dag bättre. Fast vi tjafsar o smågrälar så är det den bästa fiilisen när vi blir sams igen. 

Det är de små sakerna med honom som jag bara skulle kunna dö för. När han väcker mig på natten med små pussar, när han säger att man ser fin ut, när han överraskande kommer och kramar en på fester/i skolan, När han blir sur när hans hår inte ser ut som han vill, när han säger att han saknar mig, när han vaknar o ser ut som ett yrvaket litet troll och jag skulle kunna fortsätta såhär i all evighet...

Han är min bästa vän, den tokisen. Älskar honom så mycket! måste bara få det utskrivet någonstans...  Så om du råkar läsa de här älskling, du e bäst!

5 kommentarer:

  1. Fjollis! Du e en hopetossa ^^ <3

    SvaraRadera
  2. Gullit! Tror ni att det kommer att funka bra när du far på utbytesår?

    SvaraRadera
  3. Det är ännu länge tills dess så vi får se vad som händer :) Vi lever i nuet, om man kan säga så. haha

    SvaraRadera