lördag 12 januari 2013

LIFE IS A BEAUTIFUL

 latenightsummers:

BIG CHRISTMAS EVE PROMO:

http://latenightsummers.tumblr.com/post/38718201248/christmas-eve-promo

(picking in a few hours)azaleuh:

vogue-vita:

…

always
 
 surfed:

yay my picture 
 


Igår tjänade jag 25€ på världens sötaste flicka som jag barnvaktade. Det enda vi gjorde var att kollade en barbie film och tog fula bilder på varandra. Lätt förtjänta pengar i would say. Kvällen spenderades hos Uge som hade fest. Massor skrik och galna fullisar men ganska roligt var de ändå, fast jag inte drack nåt. En min kaveri hade lite problem med en flicka som hela tiden stalkade honom så jag fick vara hans wingman hela kvällen och rädda honom i awkward situationer när hon försökte närma sig honom. det var lite smått kul.

Idag har käraste kusinen bjudit syrran och mig på lunch. Först skulle vi äta healthy healthy sallader på teatteri men nejdå, det slutade med burger's @ Memphis. Inte för att jag klagar, gott var de. phaha. Åkte sedan i detta iskalla land vi kallar Finland till Sealife med brorsan. Började med att vi tog spåran åt fel håll (lokal sinne i love you), men efter lite säätände så såg vi lintsis maskiner o visste att vi var på rätt väg. happiness smurfarna skuttade! Blev megainto när jag så alla hajar och coola fiskar o fick så himo att åka nånstans o snorkla och dyka! Det är en sak på min bucketlist, att ta DYKARCERTIFIKAT! punkt o pasta. Nu har jag skrivit min CV och skickat lite mail om lite sommarjobb. Nu börjar den eviga väntan på svar...

Om mindre än en timme kommer alla mina fina flickor hit och myser. Dresscoden är verkkare och vi skall troligtvis bara prata och maybe titta nån film. Vi har fixat plockmat och jag skall laga Hummus så nu måste jag pysa till kikärtornas värld!  Ha en stråååålande lördag mates.

2 kommentarer:

  1. skulle villa säga right back at you, men vet tyvärr inte vem du är... :)

    SvaraRadera