söndag 28 oktober 2012

Lång, långare romanen


Tack Hanna!

Igår kväll var alldeles otroligt rolig. Skulle som sagt vara Svennebanan, men min kära mamma tyckte det var så tråkigt, och hon ville inte skjutsa mej till festen om jag inte panostade lite mer. Så vi började gräva i vår maskerad låda och hittade absolut ingenting. Hon föreslog karlson på taket, och pummi mexikan och allt möjligt men ingenting lockade riktigt.. Till slut klippte vi sönder mammas skjorta, tog kol från brasan, kletade röda läppar, tuperade håret och vips var jag nånslags armé flicka. Mycket roligare än nån svennis var det nog.. Jag drack en enda liten cider på hela kvällen men endå hade jag otroligt roligt. Vi dansade till gamla godingar som wannabe och Freestyler och spelade massor drickaspel. Fick bl.a en blöt tunga i örat.. Åkte till E övernatten och hans mamma blev ganska förskräckt när hon såg hur jag såg ut. Var i duschen i säkert en halv timme, för det var lite knepigt att få bort all meik och kål jag hade på mig.

Imorgon på morgonen drog vi ju klockorna en timme bakåt, som var ganska skönt för man fick sova en timme extra! Enda minuset är ju att det blir mörkt tidigare som är ganska bajsit. Vi åkte hem till mig och bytte hjulen på min lilla momis blåa bil. Jag hade aldrig gjort det förut och jag kände mig som en riktig bil mekaniker när jag lärde mig allt. heheheh :)


Åkte och stor-shoppade till Omena med syrran och mamsen och oissaaan så den nya H&M butiken är cool! me gusta! Vi shoppade med oss halva butiken och fick oxo med mig lite underkläder jag har varit i desperate need of! Hittade en klänning, perfekt till alla jul-fester och sånt, och massor annat, sätter lite bilder senare, dom är på telefjongen! Oisan så dethär blev långt, 10 pistettä ja papukaija merkki till er som kom såhär långt! pusii

2 kommentarer: