lördag 27 oktober 2012

Jag kände mej ful

 KOLLA, min näsa glänseeeeer
 Heeeej alla baaaarn
 läckert
En liten kopp jag köpte från prisma på sjuan

Gomorron herr wienerkorv. Idag har jag fått total hepuli på mina jäkla explorius papper mut mamma hoitaa, o hon fixade det så jag är lite mer i kontroll igen över vad jag håller på med. Har ännu mycket och göra, och det småstressar mig lite, men månne det inte fixar sej!

Åkte till stan med Nicole och Soffi, vi skulle hitta halloween costume till kära sofia från bulgaria men till slut så köpte vi typ inget, men roligt var det ändå! Hittade jätte roliga costumes på Butterix, Soffi och jag tänker definitivt vara Bananas in pjamas nästa halloween! Så coola dräkter.

Idag blir de då baila baila Halloween till ära, men jag stannar nykter. Nicole föreslog att jag skulle klä ut mig till nunna, eftersom jag är nykter ikväll och inte annors röker, men no money no funny. Dessutom tror jag att jag skulle se ganska förfärlig ut i dendär mummu nunna dräkten. Jag satsar på Svennebanan ikväll eftersom jag är tråkig. mjöhmjöh. Jag har gul tröja, blåa byxor, sen så målar jag svensk flagga på kinden och måste hitta en flagga nånstans ifrån oxo! hehe, kanske jag grabbar en banan me mej oxo, så om ni råkar se ett bananskal liggande nånstans, kanske jag finns någonstans i närheten och stirrar på er. Okej vad babblar jag för mutalöllö nu... Hej hej nu skall jag dricka te från min vackra prisma kopp. Ha de gött

 

1 kommentar: