torsdag 28 februari 2013

Hakuna banana


Tjenis smaskiga penis. Var är min skol motivation?? inte här iallafall. Har absolut noll inspiration att stiga upp på mornarna för att åka till skolan, och när jag väl är där så drömmer jag mig bort till roligare platser. Har massor deadlines som är påväg och jag bara skuffar dem framåt. Har nu försökt börja skriva finska arbete om Saimenvikaren och det hela slutade med att jag googlade söta sälar. Temperaturen har börjat stiga över noll, och solen har lyst flera dagar irad, förutom idag förstås, när jag är påväg till Peuris med Elis för att boarda lite. Vi fick gratis liftlippun av hans föräldrar i julklapp så vi måste använda dem före snön smälter iväg. Men månne det inte blir kul, sällan har jag tråkigt med detdär miffot.
Idag hade jag tutor intervju, gick ju helt okej, men de ställde ganska lustiga frågor. Tror knappast jag blir tutor, men värt ett försök iallafall. Har btw lust att pressa bananer upp i rumpan på min konst lärare, hon gör mig så frustrerad, hon är en sån yrboll!! Bara för att jag är snabb på o rita skall hon sätta mig och finslipa på min fula bild i hundra år medan bilden bara blir fulare destu mer jag ritar på den. Usch vad jag snackar crap nu. Ännu en sak, åker till Norrmark för veckoslutet, skall bli ganska skönt att bara ta det lugnt, så ni kommer inte få höra någonting från mig. vi ses nån dag, todeloo madafakaas.

2 kommentarer:

  1. Haha Panda du skriver på ett super roligt sätt att läsa! Och jag förstår va du menar med konst läraren, det låter som samma tanttadara jag hade :D

    SvaraRadera